Commerciële vloeren

De EPI Superbase gietvloer combineert een stijlvol uiterlijk met bewezen duurzaamheid. Deze vloer biedt een veerkrachtige en naadloze oplossing voor zowel woning als appartement. In tegenstelling tot de meer traditionele vloermaterialen zijn de Superbase gietvloeren bijzonder warm, comfortabel en bovendien gemakkelijk te onderhouden.

Industriële vloeren

EPI Corestone Nature is een krachtig vloersysteem met de levendige look van een cement vloer en de sterke eigenschappen van een gietvloer. De Corestone Nature onderscheidt zich van een cementgebonden vloer doordat het niet uit zichzelf scheurt, in 2 à 3 dagen aangebracht wordt en verkrijgbaar is in ca. 36 standaard kleuren, waaronder ook lichte kleuren.

Sport vloeren

Corestone Classic is een hoogwaardige wand- en vloerafwerking. Corestone Classic heeft een industriële, robuuste uitstraling. Corestone bevat geen cement en geen water. Hierdoor ontstaan geen krimpscheuren. Het is vele malen robuuster dan leefbeton, woonbeton, betonciré en andere cementgebonden designbetonproducten.

Facilitaire vloeren

EPI Gusto en Rocca vloeren hebben de authentieke uitstraling van een Terrazzo vloer. Heeft u een klassieke of juist moderne stijl? Doordat er verschillende materialen en kleuren worden gemengd krijgt u een unieke vloer die perfect aansluit bij uw wensen.

Design vloeren

EPI design gietvloeren vormen een stijlvolle basis voor je interieur. Dankzij het naadloze oppervlak van een gietvloer kan vuil niet aan de vloer hechten. Even een dweil erover en de vloer is weer schoon. Bovendien voelen EPI design gietvloeren niet koud aan. In combinatie met vloerverwarming is een EPI vloer helemaal een genot om met blote voeten overheen te lopen. Naast mooi, gemakkelijk in onderhoud en comfortabel zijn onze vloeren ook vrij van schadelijke stoffen. Dat is wel zo goed voor het milieu.

Benieuwd welke vloer bij je past? Vul onze keuzehulp in

Invullen >

Waarom een vloer van EPI?

Design vloeren van EPI zijn een lust voor het oog en een genot om op te lopen. Daarom is het niet vreemd dat steeds meer huizenbezitters kiezen voor de kunststof gietvloeren van EPI. Naast het esthetische aspect en het feit dat je met deze design vloeren eindeloos kunt combineren geven vaak ook praktische overwegingen de doorslag.

Kunststof gietvloeren zijn naadloos, eenvoudig schoon te houden en een perfecte oplossing in combinatie met vloerverwarming. Ook zijn kunststof gietvloeren prima aan te brengen over bestaande vloeren. Of u nu uit bent op een ambachtelijke look, een industriële aanblik of een kleurrijk geheel; de keuze voor een kunststof gietvloer van EPI maakt het mogelijk.

Maak kennis met onze vloeren

In onze fabriek in Houten worden onze vloeren met liefde gemaakt. Onze showroom “EPI Experience” van bijna 400 m2 grenst aan de fabriek. Hier laten we je graag op afspraak onze vloeren zien. Als fabrikant hebben we alle kennis in huis om je advies op maat geven. Klik hier om naar het afspraak intake formulier te gaan. Vul je gegevens zo compleet mogelijk in en dan word je teruggebeld om een afspraak in te plannen. 

Wie is EPI? Over ons

EPI is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf en we zijn er trots op dat we vrij zijn in alle keuzes die we maken. We werken al meer dan 30 jaar met hart en ziel aan het ontwikkelen en ontwerpen van eersteklas kunststof gietvloeren. Die passie resulteert keer op keer in sensationele producten en opzienbarende projecten.

Huisdieren?

We snappen dat je graag wilt weten welke vloeren geschikt zijn als je huisdieren hebt. Bekijk hier welke vloeren extra bestand zijn tegen krassen.

Scheuren verleden tijd

Veel mensen kiezen voor een gietvloer vanwege zijn stijlvolle uiterlijk en de comfortabele eigenschappen. Aan zo’n blikvanger mag natuurlijk niets mankeren. Daarom ontwikkelden wij de EPI Superbase gietvloer met een speciaal scheuroverbruggend membrane. Dit membrane vangt 99% van alle scheuren op, dus met deze oplossing kiest u voor zekerheid. Bovendien reduceert deze combinatie het contactgeluid met 15dB!

Krasbestendige vloeren

Een vloer die krasbestiendig is, ideaal met kinderen

Geluid

Een vloer die krasbestiendig is, ideaal met kinderen

Ben je opzoek naar inspiratie?

Bekijk onze referenties >